ΤΟ DACIA SPRING ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ BEST BUY CAR OF EUROPE ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022

Η ALPINE F1 TEAM ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ PODIUM ΣΤΟ GP ΤΟΥ QATAR
November 25, 2021
Κάρτα Hands-Free από τη Renault: 20 χρόνια καινοτομίας στο χέρι σας
January 31, 2022

TO DACIA SPRING ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ BEST BUY CAR OF EUROPE ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022

Η κριτική επιτροπή του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού δημοσιογραφικού οργανισμού AUTOBEST, που αποτελείται από 32 δημοσιογράφους από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες, ανέδειξε το Dacia Spring ως το Ευρωπαϊκό Best Buy Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022.

Επικρατώντας άνετα του ανταγωνισμού, η κριτική επιτροπή επέλεξε το Dacia Spring, όχι απλά ως το καλύτερο, αλλά και ως το πιο συμφέρον αυτοκίνητο ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

Και αυτή αποτελεί μια πολύ σπουδαία πρωτιά, καθώς ο θεσμός του AUTOBEST, στα 21 χρόνια παρουσίας του, αναδεικνύει για πρώτη φορά νικητή ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

ΤΟ DACIA SPRING ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ BEST BUY CAR OF EUROPE ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022

ΈΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ SUCCESS STORY 100% DACIA 100% ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ

Έχοντας λανσαριστεί στα τέλη Μαρτίου 2021, το Dacia Spring, βρήκε αμέσως το κοινό του, με περισσότερες από 43.000 παραγγελίες.

Και αυτό δεν ήταν τυχαίο, αφού το Spring καθιστά την ηλεκτροκίνηση πιο απλή, προσφέροντας όλα όσα είναι απαραίτητα στο πελάτη (σύστημα πλοήγησης, A/C, ηλεκτρικά παράθυρα, σύνδεση με smartphone) και μάλιστα σε ασυναγώνιστη τιμή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Κάτω από το συμπαγές, SUV αμάξωμά του κρύβεται ένα εξαιρετικά άνετο αυτοκίνητο, με χώρους για 4 επιβάτες και με έναν αποδοτικό και αξιόπιστο ηλεκτροκινητήρα, που εξασφαλίζει αυτονομία της τάξης των 305 χλμ. σε αστικό κύκλο (WLTP).

ΤΟ DACIA SPRING ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ BEST BUY CAR OF EUROPE ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022

Ο CEO των Dacia και LADA, κ. Denis Le Vot, σχολίασε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι που κερδίσαμε το βραβείο AUTOBEST 2022. Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει την προσήλωση της Dacia στο να προσφέρει πάντα στους πελάτες της όλα όσα έχουν πραγματικό νόημα για αυτούς. Απλό και προσιτό σε όλους, το Spring είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τις απαιτήσεις της εποχής του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κριτική επιτροπή του θεσμού AUTOBEST που μας ωθεί να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό»

Επιπροσθέτως του βραβείου που κέρδισε ως το Ευρωπαϊκό Best Buy Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022, το Dacia Spring πέτυχε και εξαιρετικά αποτελέσματα στο ECOBEST Challenge 2021, που διοργανώθηκε από το AUTOBEST, τον περασμένο Νοέμβριο:

  • Μετρημένη αυτονομία σε μεικτό κύκλο, 221 χλμ. (με πιστοποιημένα 230 χλμ. κατά WLPT)
  • Εναπομείνασα αυτονομία 31 χλμ., με το δείκτη στο ταμπλό να δείχνει 0% εναπομείνασα ενέργεια.
  • Ενεργειακή αποτελεσματικότητα της τάξης των 8,25 km/kWh, η καλύτερη τιμή που μετρήθηκε ανάμεσα στα 15 αυτοκίνητα που δοκιμάστηκαν.

ΤΟ DACIA SPRING ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ BEST BUY CAR OF EUROPE ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2022

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close